BUDGET BROODJES HAARLEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Budget Broodjes Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 14:25 Broodjes waren heel erg lekker en goed, rijkelijk belegd. Ze waren alleen de warme panini vergeten. Hiervoor gebeld en deze werd snel bezorgd! Ik zal hier zo nog een keer bestellen!
25 okt 2022 om 15:51 Helaas ging het 2 keer fout. Als eerste niet alles bezorgd, had dus moeten bellen en kwam dus bijna goed. Want we kregen een kip burger i.p.v. grillburger met een ander broodje. Het was al duur genoeg. Jammer...
13 okt 2022 om 14:36 Niet lekker. Heb het weggeflikkerd!!!
15 aug 2022 om 17:56 Super lekker, betaalbaar en vriendelijke bezorger!
19 jul 2022 om 10:12 Waren hele lekkere broodjes en vriendelijke bezorging!
27 jun 2022 om 14:32 Broodjes waren 2 uur te laat bezorgd en de broodjes waren helemaal nat in folie nooit meer budget broodjes voor mij, ik had ze na een uur gebeld namen ze de telefoon ook niet op
6 apr 2022 om 14:10 Om half 11 besteld voor half 12, uiteindelijk kwam het kwart over 12 aan.
14 mrt 2022 om 17:16 Geweldig goed!!!
10 mrt 2022 om 15:06 Broodjes konden wel wat meer beleg gebruiken
23 jan 2022 om 23:26 Even contact opgenomen met het bedrijf, omdat ik een bestelling een paar dagen vooraf heb gedaan. Netjes en correct beantwoordt! De bestelling was boven verwachting! Zeker aan te raden.
21 dec 2021 om 16:26 Gewoon goede simpele broodjes voor een eerlijk en fatsoenlijke prijs. En als dan 1 van de aardigste oude mannen (Jaap Mul), die ik ken, het komt brengen, is mijn dag alweer goed !!! Deze broodjes zou ik zakelijk kunnen bestellen bij vergaderingen
9 aug 2021 om 10:55 Heerlijke broodjes